ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
یکی از فجایعی که الان توی مدل تغذیه ممکلت ما دارد رخ میدهد، تغییر کاربری سیستم پخت کبابی ها است. اخیرا مد شده، کبابیها بساط منقل و ذغال را جمع کردند و از فر متصل به گاز شهری برای کباب کردن گوشتها استفاده میکنند و گاز متان نیمسوز جایگزین گرمای ذغال شده است .
وقتی توی این کبابیها رفتید دقت کنید، شعله گاز اجاق آنها به رنگ ترکیبی آبی و زرد میسوزد و این شعله نشان از ترکیب متان نیمسوز با آنزیم های گوشت دارد که فوق العاده سرطان زا و خطرناک است و این آنزیم ها را تبدیل به دی متیل فنولوئیل از پایه های تحریک متاستاز سلولهای بدن می نماید که همان سرطان بافت در بدن می باشد (مخصوصا اگر سطح pH بدن هم اسیدی و نزدیک 6/6 باشد، که متاسفانه این بیماری قطعی خواهد شد)، حال اگر وسط کباب خود را نگاه کنید ، میبینید اصلا تغییر رنگ نداده و فقط بر اثر تماس با گرمای گاز متان به رنگ بنفش مایل به خاکستری میزند.به همین دلیل تاکید میشود حتما به کبابیهایی بروید که از ذغال برای کباب کردن گوشتهای خود استفاده مینمایند، چون گرمای آتش ذغال همگن میباشد و بدون ضرر گوشت را کباب میکند، همانطور که ده هزارسال ما داریم از همین نوع روش ذغال آتش گرفته استفاده میکنیم و مشخص نیست چطور شده که یکدغعه آتش کباب ما را هم عوض کردند و سمی شده است.