علمی-آموزشی-ریاضیات

علمی-آموزشی-ریاضیات

این وبلاگ مطالب علمی-آموزشی-ریاضیات متوسطه اول و دوم و ریاضی دانشگاه را شامل می شود
علمی-آموزشی-ریاضیات

علمی-آموزشی-ریاضیات

این وبلاگ مطالب علمی-آموزشی-ریاضیات متوسطه اول و دوم و ریاضی دانشگاه را شامل می شود

نکته طلایی برای افزایش اشتهای خردسالان/ به کودکان وعده‌های عجیب و غریب ندهید

من از عدالت الهی و آتش جهنم میترسم.

 

 شما چطور؟؟؟؟؟!!!!!!!!

--------------------------------------------------------------

حل نمونه سوال کلیه دروس ریاضی متوسطه اول و دوم------ریاضی عمومی 1و2 -معادلات دیفرانسیل-ریاضی مهندسی کلیه رشته های دانشگاهی--------عضویت در گروه درسی ریاضی پیام رسان ها

جهت ارتباط

 www.babakmath2016@google.com

www.babakmath2016@yahoo.com

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------


یک متخصص اطفال گفت: سعی کنید وعده غذایی کودک را همزمان با بقیه اعضای خانواده هماهنگ کنید تا اشتهایش افزایش یابد.

علی محتشمی متخصص اطفال اظهار کرد: هرگز پیش از وعده غذای اصلی ناهار و شام به کودک‌تان شیرینی، شکلات یا خوراکی‌های پرکالری ندهید، در شرایطی که کودک‌تان خواب‌آلود است او را برای خوردن غذا آماده نکنید، همیشه زمان‌بندی برنامه غذایی را طوری در نظر بگیرید تا پیش از خواب آلود شدن، او غذایش را خورده باشد.

این متخصص اطفال بیان کرد: زمانی که به کودک غذا می‌دهید با او صحبت کنید؛ سعی کنید با جملات محبت‌آمیز او را به خوردن غذا تشویق کنید اما مراقب باشید که در میان صحبت‌هایتان به او وعده‌های عجیب و غریب ندهید و او را برای گرفتن جایزه به شرط خوردن غذا شرطی نکنید.


افزایش اشتهای کودک با ۸ نکته طلایی

محتشمی ادامه داد: اگر با مقاومت کودکتان برای خوردن غذا مواجهه شدید چند دقیقه صبر کنید و حواس او را به موضوعی پرت کنید و دوباره غذا دادن به او را از سر بگیرید، سعی کنید وعده غذایی کودک را همزمان با بقیه اعضای خانواده هماهنگ کنید، حضور اعضای خانواده پای یک سفره می‌تواند بهترین تشویق برای کودک باشد تا با اشتهای بیشتری غذا بخورد.

وی افزود: هر روز راس ساعتی منظم به کودک غذا دهید و برای دادن میان وعده‌ها به کودک برنامه مشخصی داشته باشید؛ عدم رعایت زمان‌بندی مشخص موجب می‌شود تا موفقیتی کمتر برای مقابله با بدغذایی و بی‌اشتهایی کودکتان داشته باشید، در وعده‌های غذایی کودک با خوردن نیم یا بخشی از غذا احساس سیری می‌کند، به او اعتماد کنید و اصرار نکنید که حتما ظرف غذایش را تمام کند، قطعا او در وعده غذایی بعد حجم کامل‌تری از غذایش را می‌خورد.

افزایش اشتهای کودک با ۸ نکته طلایی


این متخصص اطفال یادآوری کرد: اگر در برخی از وعده‌های غذایی کودک شما تمایل به ریخت و پاش غذا دارد با او برخورد سخت و جدی نکنید، اجازه دهید کمی با غذایش بازی کند و به مرور و با ملایمت این روند را کنترل و محدود کنید.

با مطالعه این مطلب می توانید با مهم ترین دلایلی که کودک را بد غذا و وسواسی در انتخاب غذا و سخت پسند می کند آشنا شوید.

به نقل از دیلی نیوز برای آن که کودک در ساعات نزدیک شدن به وعده های غذایی احساس گرسنگی و از سوء تغذیه او جلوگیری کرد والدین باید تلاش زیادی از همان ابتدایی ترین روز های تولد کودک انجام دهند.

بررسی ها نشان می دهد هرگز نباید قبل از وعده های غذایی اصلی به کودکان شیرینی و شکلات و تنقلات پرکالری داد.

در شرایطی که کودک خواب آلود است نباید او را برای خوردن از خواب بیدار و آماده کرد همیشه زمان بندی غذایی باید به گونه ای باشد که کودک قبل از خواب غذایش را خورده باشد.

گفتنی است؛والدین زمانی که به کودکشان غذا میدهند باید با او صحبت کنند و او را سرگرم کنند تا از غذا خوردن دست نکشد و نباید در میان غذا خوردن کودک به او وعده ها و قول جایزه های عجیب غریب را داد.

اگر کودک را برای غذا خوردن مقاومت می کند باید مدتی صبر و حواس او را پرت کرد و هر روز راس ساعت مشخص به کودک غذا داد و بهتر است وعده غذایی کودک را همزمان با بقیه اعضای خانواده کرد.

اگر کودک تمایل دارد که با غذا بازی کند و ریخت و پاش کند با او برخورد نکنید و به مرور زمان و با آرامی او را کنترل کنید تا از این رفتارش دست بکشد.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.